keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Back to school

Fresher's Weekin jälkeen voi sanoo että voi että ku se arki on ihanaa!

Sunnuntaina kuitenki päätettii lopettaa Fresher's week with a bang ja juotiin kaikki ittemme aika tuubaan. Teemana oli siis pyjamabileet mutta koska mun yöshortsit oli ehkä hippasen lyhyet (kyllä, jopa mun mielestä!!) nii pistin mekon. Hauskaa oli silti, ainaki muistaakseni :D
Meillä täällä kämpässä kiertää tollanen title "Top Shagger" ja sunnuntaina oli Rachaelin vuoro saada kortsu oveen. Joskin aamuyöllä ku ite raahauduin kämpille nii se löyty avattuna mun ovesta :D



Täällä myös baarimikot saa itte hinnotella juomat. Esimerkiksi mää ostin sambuka shotin ja ton vkn ja niiden yhteishinta oli yks (1!!!!!) punta, kun taas Lewis tilas pelkän vkn ja se oli joku 3 puntaa :D Katie keikkas jostain tollasen smirnoff-kupin, how cool is that?!

Ku valomerkki tuli (täällä se tulee jo kahdelta, wtf?!) nii lähettii porukalla kämpille mut mentii eka Kayleighn, Katien ja Lewisin kaa sen kämpille koomaan. Naurettii ehkä maailman eniten ku kuultiin et yks Lewisin kämppiksestä saattaa lentää ulos koulusta ku se oli jääny kiinni panemisesta baarista. Poket oli ottanu sen henkkarit ja antanu poliisille. Ilmeisesti siitä tulee joku isoki juttu :D Oikeesti, mikä tätä maata vaivaa...

Maanantaina oliki sitte Aberdeen Bank Holiday, joka tarkotti sitä ettei kellää ollu koulua. Mentii kämppisten ja Lewisin kaa Aberdeen Beachille. Siellä oli sellanen board walk missä oli kaikkia ravintoloita, leffateatteri, maailmanpyörä, vuoristorata yms.

Tässä kaikki ollaa vähä kärsineen näköisiä ku oltiin juuri ahdettu ittemme täyteen TGI Fridayssiä :) Beachin jälkee tultiin vaa kämpille ja hengailtiin.

Tiistaina alkoki sitte jo koulu. Meillä Markuksen (se suomalainen, mun kaa samalla luokalla) kans alko koulu 11.00 joten aateltiin että lähdetää hyvissä ajoin, 10.15. Noh, mehä oltii sitte 10min myöhässä :D Liikenne on aivan perseestä täällä, 5min matka kestää melkeen poikkeuksetta 20 min ja seki omalla autolla, eli bussilla menee se 45min. Päivän eka ja ainut luento oli markkinointia. Markus on kans käyny IBn ja lukenu Business & Managementtia nii meillä oli aika tylsää... :D Luennot kestää tunnin joten oli melko perseestä mennä vaa yhdeksi tunniksi kouluun. Sitte tultii vaa kotiin ja mää kävin kaupassa. :D Tosi kiinnostavaa, I know..

Tännään sitte meillä oliki jo vähä enemmän koulua. Koulu alko ysiltä, mutta tällä kertaa saatiin Markuksen kämppikseltä Michaelilta kyyti koululle. Auton kyydissä oleminen on ihan hirveen pelottavaa, varsinki jos istut pelkääjän paikalla. Jotenki tuntuu et sun pitäis ajaa mut se ratti onki vieressä...ja koko liikenne on muutenki ihan väärin päin :D No selvittiin kuitenki ehjinä luennolle, joka kestiki sitte kolme tuntia (Business Ethics). Oli ihan yllättävän kiinnostavaa. Sitte oli tunnin lunch joten käveltii poikien kaa asdaan ja syötii ulkona ku oli nii hyvä sää. Lopuksi oliki sitte tunnin Management Concepts-luento jonne meinattiin oikeesti kuolla. Molemmat vaa nuokku :D Mutta, saatiin tietää et joku sillä kurssilla (n 250 opiskelijaa) on kans suomalainen! Ei vaa keretty nähä kuka.

Nytte oon justiinsa heränny päikkäreiltä ja lähetää Katien kaa salille.

Huippua tiistaita, murut <3

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti