maanantai 7. marraskuuta 2011

Bonfire Night!

Emmi

Dodiih, iha ekana laitan nyt sen zombi videon linkin:


Pakko kyllä myöntää. että aika huono video :D Katoin viime vuotisen ja se oli paljo parempi, tää on kuvattu ihan ouosti takkaa päin. No jaa, kai siittä jottain näkkee... YouTubesta muuten näin, että Helsingissäki oli ollu tuo Thrill the World.
Viikolloppuhan se oli ja meni taas tosiaan tuossa. Perjantaina vietettii oikee kunnon date night Lauran kans ja käytii dinnerillä TGI Friday'silla ja mentii vielä leffaa siihe päälle (käytii kattoo The Help ja suosittelen kyllä, oli hyvä!) Viime viikollopun oli kans yks katu sulettu ko sielä oli semmonen Internatinal Market nii mentiin sinne sitte lauantaina aamupalalle, ja voi että sielä ois ollu vaikka mitä hyvvää!


Churros!

Launataina (eli marraskuun viies) oli sitte Bonfire/ Guy Fawkes' Night. Oikeesti ko alkaa aatteleen niin tosi kummallinen juhla. Koko pointti siinä on se, että joskus aikoja sitte tää heebo eli Guy Fawkes yritti räjäyttää jonku parlamnetti tai eduskuntatalon vai mikä se nyt sitten tarkalleen on. Hommat ei menny kuitenkaa iha putkeen ja se sitten epäonnistu ja sitä juhlitaa nyt sitte joka vuosi marraskuussa, ammutaan raketteja ja poltetaan kokkoja. Muistelen lapsuuesta (siis sillonko ollaan asuttu ulkomailla) että monesti on tehty heinästä joku ukko (eli muka Guy Fawkes) ja se on sitte poltettu sillä kokoll kans, mutta nyt en nähny mittää tämmöstä. Anyways, rannalla oli isot ilotulitukset sillo lauantaina ja käytiin kämppisten kanssa niitä kattomassa. Sielä oli ihan sikana porukkaa! Ja ne ilotulituksetki oli oikeesti aika hienot, en osannu ollenkaa oottaa :)




    

Hmm... en nyt oikee tiiä tuliko tästä videosta mittää, en ees oo varma oliko tää oikee video muttako kesti nii kauan nii en kyllä uuestaankaa jaksa koittaa, sen ainaki tiiän että se on väärinpäin...oops :D

Ilotulitusten jälkeen sitten suunnistettiin baariin, mitenkä muutenkaan ;)

Oon nukkunu viime yönä vaan kolme tuntia ko tännään oli 12 yhen esseen palautus. Kävin viime viikolla vaihto infossa ja innostuin niin paljo, että vaihtoonhan tässä on nyt sitte ens vuonna pakko lähtee :D Tän päätöksen myötä tuli sitte pieni stressiki ko ne vaihtopaikat jaetaan arvosanojen mukkaan aika pitkälti, nii siks ähersin sen esseenki kanssa niin kauan. No se n nyt onneks palautettu. Yritän tässä vaa pysyä hereillä iltaan asti että saan ens yönä kunnon yöunet, nuukahtamisvaara on kyllä aika korkea. No ainaki oon taistellu sitä vastaan olemalla kokoajan aktiivinen eli tuli siivottua huone ainaki lattiasta kattoon ja pyykitki pyöräytettyä :)


Ainaki täälä haisee kivan puhtaalta ko on pyykkejä joka paikassa :D

Hyvvää alkavaa viikkoo kaikille!

-Emmi xxx
 PS huomatkaa mun kukka tuola kuvassa, se on mun suuri ylpeyden aihe!

PPS Ainii vielä seki, että suosittelen tätä artikkelia, ite ainaki nauroin ihan räkänä:

http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2007/aug/13/fashion.comment?fb=native&CMP=FBCNETTXT9038


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti