keskiviikko 1. helmikuuta 2012

New Term, New Life

Emmi

Moooro!

Elikkäs elikkäs maanantaina alko tosiaan uus lukukausi. Täällä menee vähän erillälain entä suomessa, eli kaikki kurssit kestää koko lukukauden ajan ja sitten sillon lopussa on se exam period. Nyt oon ehtinyt kaikkien kurssien ekoilla lunnoilla käydä istumassa ja ihan kivalta keväältä vaikuttaa :) Tänään onki sittn vapaa keskiviikko niin ehtii välillä ottaa rennosti ;) Lukkari on taas aika mukavan väljä:


Ainut suolanen on tuo maanataiaamun klo yheksän hissan luento... senhän tietää jo nyt, että tuo tulee kyllä jäämään välistä välillä... :D Niin ja hox kaikki oranssilla on vaan tanssitunteja ja jumppia ei tosiaan mitään opiskluun liittyvää.

Yritin alottaa vauhikkaasti tän lukukauden, ja sunnuntaina olinki tosi reippaalla päällä että oli sitten hyvä alottaa maanantaina puhtaalta pöydältä tää 'uus elämä'. Imuroin ja pyykkäsin ja kaikkea! Olin lauantain Lauralla yötä ja heräsin jo varttia vaille 11 sillon sunnuntaina joka oli aika ennenkuulumatonta! Lauraki valitti vaan että "mää luulin että sääki nukut myöhää, miks sää oot herreillä" No ei se nyt ehkä mitenkää järkyttävästi kantanut kovin paljo ptemmälle tähän viikkoon tuo toimeliaisuus mutta ainakin mää yritin... Oon kuitnki saanu Cv:n käännettyä englanniksi a olin jo työhakemuksiaki lähettämässä, kunnes selvis että tarvin Brittiläisen National Insurance Numbrin että voin mennä töihin, eli s on nyt sitten hankinnassa. Meen ens maanataina johonki haastatteluun jossa ne haluaa määrittää, että oonko oikeesti se kuka sanon olevani. Nyt on siis ihan vakava aikomus kotaa hakia töitä täältä. Kyllä nuita näyttää ihan mukavasti olevan tarjolla, niin uskon kyllä että jostain sitten tärppää ennenpitkää. Yks kämppiksistäki sain parissa viikossa kaks työpaikkaa, se kyllä lopetti molemmat parin vuoron jälkeen mutta pointtihan on se, että aika nopeeta se sinne töihin pääsi :D


Eilen sitten yks suomalainen tyttö houkutteli mut illalla lääkisläisten ja soutajien yhteiseen ceilidhiin. Nuista ceilidheistähän mää kerrän jo selitinki, eli ne on periaatteessa tanssit joissa on live bändi ja tanssitaa niitä skottilaisia kansantansseja. Ne on oikeesti avan huippuja! Ehän kukaan Suomessa missään ikinä tanhua, mutta tuo eilinenkihän oli tosiaa opiskelija ceilidh. Tää oli musta kans erityisen kiva, koska tää oli yhessä pubissa (The Blue Lamp) nii oli vähän kivempi miljöö entä joku urheilusali.
Oli kyllä aivan hullun hauskaa, ja kyllä niihin tansseihin aika noppeeta pääsi mukkaan. Sielä oli ihan mukavasti poikiaki eli  aika moneen tanssiin onnistuttiin nappaamaan ihan miespuolist tanssiparit ;)


Onneks olin viisastunu viime kerrasta ja tein järkevämmän kenkävalinnan, oli kämppiksen idea laittaa nuo pompulat ns. remmeiks nuitten balleriinojen ympärille. ne tanssit on nimittäin aika hyppeleviä nii kengät i kovin hyvin pysy jalassa jos ne ei oo tarpeeks jämäkät. Kyllä toimi!



Tässä nyt tuliki sitten paljastuksena vähän puolivahingossa tuo tukka. Hiusoperaatio on nyt saapunut päätepysäkille ja voin sanoa että tykkään kyllä kovasti! :))


Niihin on tosiaan tarkotus pukeutua aika siististi, ja monella pojalla oliki kiltti päällä.

Kävin viime sunnuntaina Sports Directissa ostamassa itelle uudet jumppakengät:


They're so prettyyy! Ja hyvät kans jalassa, mulla ei tommosia kunnolisia oo ikinä oikeen ollukkaan. Nuihin nyt meni £40, mutta oli kuitenki ihan hyvä diili musta kun alkuperänen hinta oli £60, ja ihan rehellisesti en varmast uusia oo ostamassa johonki kymmeneen vuoteen :D


Testasin niitä sitten eilen ennen sitä ceilidhtä täällä kämpillä ton Davina jumppaviedon tahtiin ja ei tosiaan tarv lähtä palautteleen :) Tuo Davna on muutenki nyt pieni hitti täälä meiän käytävällä ko yks kämppis toi mukanaan pari sen DVD:tä niin nyt kaikki on ihan innossaan jumpannu vuorotellen sen tahtiin :D

Nyt pittää mennä, alan laittaa Kerryn tukkaa ja meikkiä koska sillä on Law Ball tänään ilalla. Harjoteltiin jo sunnuntaina, ja tämmönen kampaus ois tulossa:




Loppukevennykseksi halusin vielä jakaa tän meiän Union Barin seinältä:


Ps. kaikille foursquaren käyttäjille, meikähän on nykyään Pearl Loungen pormestari :DD

2 kommenttia:

  1. hämmennyin kovin tuon tukkakuvan kohalla. enkä ees sun tukan takia vaan ko kattoin että oot läntänny jonku vanhan kuvan meistä, missä mulla on vielä pitkä tukka ja sulla tumma :DD

    VastaaPoista
  2. HIGH FIVE tosta pormestariudesta!!! i'm so proud!

    VastaaPoista