tiistai 15. marraskuuta 2011

Around Aberdeen, part 1

Laura




Väsäsin tässä aikani kuluksi (välttelen lukemista huomiseen Business Ethicsin kokeeseen...) Ja koska tiesin että unohan jotain tosi tärkeitä paikkoja niin olkoon tää poistaus part 1 :)

Eli aloitetaan vaikka Union Streetistä, joka siis näkyy tuona isona oranssina viivana. Se on se pääkatu täällä Aberdeenissä, oikeestaan melkein kaikki kaupat on siinä varrella. Tässä olis siitä vähän kuvaa;
(Kuvat saa siis isommaksi klikkaamalla!)
Union Street on ihan hiton pitkä, kestää helposti joku yli vartti kävellä ihan päästä päähän. En tajua miten kuvassa näyttää niin autiolta, yleensä tää on siis ihan täynnä ihmisiä ja autoja, varsinki aamuisin ja viiden aikaan on ihan hitosti populaa.

Sitten violetti läntti. Se on siis missä mää asun, Rosemount Halls.


Oon ympyröiny mun ikkunan :D Täältä kävelee Union Streetille noin kymmenessä minsassa, elikkä ei kauheen kaukana :) Tuosta kuvasta siis huomaa et mun ikkunan vieressä on nuo tuplaikkunat. Se on siis Katien huone ja oon niin kateellinen sille, ikkunat nimittäin isontaa huonetta ihan sikana, mutta talvella kuulemma tulee tosi kylmä. Huomaa millä tolalla täällä on eristykset ym.

Sitten tummansininen läntti. Se on Tiger Tiger, joka pitäis olla semmonen "hienompi" klubi. Siellä ollaan nyt oltu aika useasti enkä oikeen tiedä tykkäänkö siitä vai en. Tinie Tempah oli kuulemma lauantaina ollu siellä!

Maanantaisin olis meille halpaa käydä, kun Katie promoaa niiden maanantai-iltoja ja saa siis kaikkia alennuksia ;)

Pinkki läntti on Pearl Lounge (jossa siis Emmi hengaili Freshers Weekin)

Pearlista en oikeen myöskään osaa muodostaa mielipidettä, oon käyny siellä vaan pari kertaa. :) Jotenki sille on jääny mun päähän sellanen "Aberdeen Uni-baari" maine :D

Vaaleensininen läntti onkin sitten ensimmäinen klubi missä oon täällä käyny elikkä rakas Liquid!

Tää on jotenki aina niin tuttu ja turvallinen, koska täällä oli meidän Freshers Week-pippalot. Liquid on kyllä ihan törkeen kallis viikonloppuisin (melkeen suomen hinnat) mutta mulla ainakin on ollu aina hauskaa siellä :) Täällä Examplen siis PITI soittaa mut eipä sitä koskaan näkyny.

Vihtreä läntti on Paramount Bar, joka on pystäri. Tästä en ehkä ihan hirveenä fiilaile koska se on aina niin saatanan täynnä! Katien coursemate Sophie on täällä kyllä töissä nii saahaan siltä alennuksia.


Ja sitten viimeisenä muttei todellakaan vähäisempänä, meidän koulun baari! (jota siis ei oo merkitty kartalle ku unohin mut siis se on lähellä tuota ympyröiytä Bon Accordia)


Tää on kyllä joku vanha kuva koska tuo sisäänkäynti on ihan erinäköinen nykyään. Päivällä tuolta saa siis halpaa pubiruokaa ja voi mennä kattoon telkkaria, pelaan bilistä, hengaileen ym :) Siinä on kolme kerrosta. Illalla sitten se on pystäri jossa on aina halpoja juomia! Shotin mm maksaa yhden punnan :)

Ja sitten punaisella ympyröidyt on ostoskeskuksia, joista mun lemppari on kyllä Union Square joka on myös isoin. Siellä on varmaan sata eri liikettä, kaikkia kahvioita, ravintoloita (mm. TGI ja Pizza Hut!) ja vaatekauppoja.

Koska tää on aika iso kaupunki nii meidän kummankaan yliopistot ja Emmin koti ei mahtunu karttaan. Ylhäällä oleva nuoli osottaa Emmin suuntaan ja alaspäin kun mennään niin tuon joen varrelta löytyy mun yliopisto.

Toivottavasti tykkäsitte, nyt mun on pakko alkaa lukeen siihen hiton kokeeseen!

<3 Laura

1 kommentti:

  1. Olipas kiva kaupunkikierros! Nyt tekee vielä enemmän mieli tulla sinne kylään :)

    -salla

    VastaaPoista