lauantai 14. tammikuuta 2012

Lauran 2011

Laura

Noniin pienten vaikeuksien jälkeen, tässä olis mun vuosi tiivistettynä! :) Viime vuoden vastaukset on suluissa. Innostuin "vähä" nuitten kuvien kaa mutta ku ootte kaikki niin <3 etten voinu jättää poiskaan ja kaikkia ei näy ees kuvissa.


IHMISSUHTEET:

1. Oletko saanut uuden ystävän tämän vuoden aikana? - No eiköhä se oo ihan sanomattakin selvää että joo :D koko lähipiiri (paitti emmi<3) meni uusiksi. Vaikka ei vanhoja tietenkää oo unohettu! (Oon mää :))

2. Oletko tehnyt jotain tänä vuonna, mitä et ole ennen tehnyt?- No sanotaan et muuttanu ulkomaille :) JA AJANU HELSINGIN KESKUSTASSA AUTOLLA!! (Olen mää varmasti, ei tuu nyt kauheena mittää mielee. Ainaki ollu kaksistaa kaverin kaa ulukomailla :))

3. Oletko seurustellut tämän vuoden aikana? - En ole. (Olen)


4. Kerro pari parasta muistoasi tältä vuodelta?- SB, Jääkiekon MM 2011!!, oikeestaan koko kesä (HELSINKI ja Emmin ultimate walk of shame, ja "pääseex täst röökil", team tuhkis, karvis, MC lihis, märkis & rotkis, "sori oulust"), läksärit, freshers week, Dublin ja uusi vuosi :)  (BULGARIA, kesäbaareilut, Elisan ja Antin häät (ja niiden jatkot ;DD) ja sitte vaikka öö se et täytti 20 :))

5. Oletko riitaantunut kenenkään ystäväsi kanssa kuluneen vuoden aikana? - En 2011 mutta 2012 alussa katkasin välit yhteen "kaveriin" (Joo, näin on päässy käymään)


6. Oletko muuttunut paljoa viimeisen vuoden aikana? - Koitettii miettiä tätä emmin kaa mut molemmat ei osannu sanoa niin en mää sitte kai oo :D (No, tää nyt vähä riippuu. Omasta mielestä en niin kauheana mutta sitte toiset sanoo et todella paljon. Mene ja tiedä.)

7. Oletko lihonnut? - Lihonu (Laihtuin aika paljon tossa kevväällä, nyt meinaa hiipiä takasin :DD ei tuu onnistummaan!)

8. Oletko saanut porttikieltoa minnekään tämän vuoden aikana? - En oo mutta yhtenä sunnuntaina liippas aika läheltä :D (En)

9. Oletko ollut elokuvissa YKSIN tämän vuoden aikana?- En (En)

10. Oletko ottanut tatuointia/lävistystä viimeisen vuoden aikana? - Joo, kaks rakasta tatskaa selkään <3 (En)



TURHANPÄIVÄINEN ÄLYKKYYS:

1. Kuka oli paras uusi tuttavuus? - Kämppikset, Markus ja Max, Viki (Dibit ja Henkku tullee nyt ihan ekkana mieleen)



3. Synnyttikö kukaan läheisesi? - Joo, tuo emmi (Eipä kyllä)

4. Kuoliko kukaan läheisesi? -Ei kukkaan niin läheinen mutta vanha luokkakaveri kyllä :( (Ei)

5. Missä maissa kävit? - Ruottissa (Haaparanta ;)), Irlanti ja sitten tietty Iso-Britannia. Emmi käski pistää vielä Suomenki ku nykyää asutaan täällä :D (Haaparannassa ja Bulgariassa)

6. Mitä haluaisit vuodelta 2012 sellaista, joka ei onnistunut vuonna 2011? - Saaha asioita päätökseen, joka onnistuki heti vuoden lopussa :) (Opiskella ulkomailla!)

7. Mikä päivämäärä säilyy muistissasi vuodelta 2011? - 16.-17.9. (7.1, 28.3, 12.6, 9.-14.8)

8. Vuoden suurin saavutuksesi?- No että pääsin vihdoin tänne :) (No tuota, ehkä se että oon taas ihan okei :))

9. ...ja suurin epäonnistuminen?- Oikeestaa voisin sanoo et koko toissa sunnuntai :DD ei vaa oikeesti, ei tuu mittää hirveen isoja feilauksia mieleen, lähinnä hauskoja ja noloja mokia :) (Ha, onhan sitä tullu feilattua aika monta kertaa, en aio kauheena eritellä, Varmaan se yks kerta ku erehdyin yhestä ihmisestä ja kävin selittää sille vähä kaikkee :DDDD eisssss)


10. Kärsitkö vammoista? - Emmi käski sanoo että en minä mutta yks auto kyllä :DD mutta en onneksi mittää vakavaa oo saanu :) (Joo, rullaluistinonnettomuus + selkävaivat + korvatulehus + pari muutaki tulehusta + kaikki random kännivammat)

11. Mikä oli paras asia, jonka ostit? - Lentoliput tänne. Lentoliput jouluksi Suomeen. Chips/cheese + mayo Marco'sista ;) (Telkkari varmaan. Tai sitte Herbinan puhistusvaahto, parasta)

12. Kenen käyttäytyminen ansaitsi kiitosta?- Äitin ja Emmin tulee nyt ekana mieleen. :) (Emmin, Sallan ja Satun tullee tässä nyt ekana mieleen. Thanks for keepin me sane.)

13. Kenen käyttäytyminen aiheutti ahdistusta?- Sama kun viime vuonna. (Teemun, ihan ehottomasti eniten...)

14. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi? - Ruokaan, biletykseen ja vuokraan. Ja lentolippuihin. (Ruokaan ja biletykseen)

15. Mistä innostuit eniten? - Muutosta, Helsingin reissusta, Dublinista ja kottiinpalluusta ja sitten siitä että musta tulee kummitäti <3 :) (Bulgarian reissusta)

16. Vuoden 2011 ihmiset:- Keikaajat, oulu pojat, koko perhe ja kämppikset + muut aberdeen kamut (Salla, Emmi, Satu, Jasmi, dibit)

17. Verrattuna tähän aikaan viime vuonna, oletko onnellisempi vai surullisempi?- Onnellisempi :) koko vuoden ollu. (Tällä hetkellä onnellisempi mutta 90% vuodesta olin surullisempi)

18. Lihavampi vai laihempi?- Lihavampi :(( (Laihempi)

19. Rikkaampi vai köyhempi?- Rikkaampi, kiitos opintolainan :D (Rikkaampi (tai kelan velkojen jälkee köyhempi :DD))

20. Mitä olisit toivonut tekeväsi enemmän? - Sama ku viime vuonna, että perheen kanssa olisin voinu olla enemmän. (En oikeestaa mittää :) ehkä olisin voinu lukea niihi pääsykokkeisiin mutta minkäs teet. Olisin voinu olla kotikotona myös enemmä ja Liisan kaa.)

21. ...entä vähemmän? - Täysin sama ku viime vuonna :D (Angstata, juua, töitä...and the list goes on :D)

22. Miten aiot viettää joulun? - Mummulassa <3 mutta oltiinki kotikotona ku mää sairastuin :( (Luultavasti kotikotona :))








23. Jos voisit mennä ajassa taaksepäin ja muuttaa yhden hetken menneestä vuodesta, mikä se olisi? -Tätä mietin aika kauan ja sanoisin että en taaskaan mittään. :) (En muuttais mittään, kaikki mitä tapahtu tapahtu syystä. Ehkä en kuitenkaa olis muuttanu Isokadulle.)


24. Rakastuitko vuonna 2011? - En tiiä rakastuinko mutta ainaki ihastuin kovasti :)  (En, oon kyllä ollu rakastunu tänä vuonna.)



25. Kuinka monta yhden illan juttua sinulla oli?- - (-)




26. Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit? - Nuo samat mut täällä oon sitte alkanu myös seuraan The Only Way is Essex, Desperate Scousewives, Made In Chelsea, Misfits yms :) (True Blood ja HIMYM)

27. Vihaatko tällä hetkellä ketään?- En (En vihaa mutta strongly dislike)

28. Mikä oli paras lukemasi kirja? - Ööää, jotku hömpät. (True Bloodit varmaa, en lukenu kauheena. Kjell Westön Missä kuljimme kerran, Hunger Gamessit.)

29. ...entä musiikillinen löytö?- Avicii (Öö...ei mulla oikeestaa ollu mittää uutta..sanotaan kuitenki et avenged sevenfold)



30. Mitä halusit ja sait? - Pääsin tänne kouluun ja oikeestaan kaikkialle mihin hain. (Uuen puhelimen, Bulgarian-matkan)

31. Mitä halusit, muttet saanut?- Hyvää arvosanaa viime kokeesta :( :DD (en kerro)

32. Mikä oli vuoden suosikkielokuvasi?- My Sisters Keeper (Blind Side)

33. Mitä teit syntymäpäivänäsi?- Oltiin etkoilemassa Alppilassa Sallan tykönä ja sitten Kaarleen :) (Bulgariassa battlasin tanssikorokkeella ja join shotteja suoraa pullosta. Ja olliin hyvässä seurassa ;) ja lentelin pitkin baaritiskiä :D ja sain ruusuja !)






34. Ketä kaipasit? - Perhettä, kavereita ja Teemua (Sallaa ja Emmiä)

35. Mikä tai kuka sai sinut pysymään järjissäsi? - Sama kun viime vuonna. En olis pärjänny täällä näin hyvin ilman sua <3 (Jos pittää yks sanoa niin Emmi. Kiitos ja anteeks)


MUUTA:

1. Kuinka monta ihmistä olet suudellut vuoden aikana? - Paria (Muutamaa)

2. Oletko joutunut tappeluun? - Sanallisiin vaan :) (No en mihinkää kunnon fighttiin mut käsiryssyyn joo)

3. Oletko tehnyt mitään luvatonta vuoden aikana? - Jooo (Olen)

4. Oletko juonut "perseitä"?- Oh yes... (Voi kyllä)

5. Oletko tehnyt jotain, mitä olet katunut kauan jälkeenpäin? - Joo (Olen)















Että sellasta! Aika rollercoaster vuosi ollu, vuoden lopussa meinas mennä hommat "vähä" reisille mutta onneks uvna tapahtu jottain aika mahtavaa :) Kaiken kaikkiaan oli aika huippu vuosi, ja sain vihdoin käännettyä uuden lehden elämässä ! :) 2012, hope you're ready for me!


<3 Laura


P.s tää bloggaaminen niin hakkaa kokeisiin lukemisen :D Fuck you marketing!

2 kommenttia:

  1. ei herran jestas sitä on itekki muuttunu viime vuodesta... Huomaa että oon laihtunu, mähän olin tossa ekassa kuvassa ihan ällön näkönen! mutta paita kans kyllä läskisti...

    Salla

    VastaaPoista
  2. Laura oot niin hyvännäkönen (etenkin ;)) tossa viimisessä kuvassa että sldfhgldkfgjödfhödfkh!!!

    VastaaPoista