torstai 20. lokakuuta 2011

1kk 3 päivää

Emmi

Joo siis eihän tää ihan putkeen menny ko olin iha valmistautunu maanantai aamuna, että postaan ja hehkutan sitä ko kuukausi ollaan nyt asuttu täälä ja hyvin on menny ja jeijjee... not meant to be. Maanantai oliki sitte paskin päivä ever ja kaikki alko aamulla ko onnistuin torjumaan oman netin palomuurilla (wtf???? jep tiiän) nii ei sitte ollu nettiä ja piti tehä yks työ ja tehtävänanto oli netissä ja piti syöksyä yliopistolle tekemää ja en sitte ehtiny kuivattaan pyykkiä ja lakanat oli illalla märät. plus sato. PLUS Example peru. Että ei menny putkeen ei. Nyt on kuitenki alkanu aurinko taas paistaa (kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti) nii kaikki on taas hyvin :)

Oon ollu vissii tosi tylsä opiskelija tällä viikolla ko en oo viime perjantain jälkee ees käyny bilettää, sunnuntaina kävin yhillä pubissa mutta sen jälkeen nada. Oon eläny niin reipasta ja terveellistä elämää. että ittiäki alko pelottaan. Pittää sitte huomenna vähän kiriä ;) Nyt on vaan kouluhommat kasaantunu niin niitte kans pitäny kärvistellä sisällä (niinkö tällä hetkelläki selvästi :D) mutta ei se oikeestaa ees oo niin paha ko suurin osa hommista mitä pittää tehä on ihan kivoja. Ihan hirveesti lukemista vaa enimmäksee, ja ei siis pelkästään kirjoja vaan kaikkee akateemsita tekstiä.


Tää on skottien joku oma limppari Irn Bru (lausutaan suunnillee Airn Bryy) joka maistuu tosi ouolta mutta siihe jää kyllä aika pahasti koukkuun...


Joo siis tässä kuvassa itessään ei nyt mittää niin ihmeellistä oo, mutta meillä on tosiaa ollu vähä ongelmia ton meiän siivojan kans ko se ei oikee oo siivonnu. Tai siis kaikki alko siittä ko joskus ekalla viikolla meillä oli täälä flat party ja sen jäliltä keittiö oli aamulla aika huonossa kunnossa, nii se kieltäyty siivoomasta sitä sillon ja sitte siittä asti se on vissii vihannu meitä. Nyt viime sunnuntaina kaks kämppistä sitte siivos tosi perusteellisesti sen keittiön nii ei pitäs siivojalla olla ennää mittää ongelmaa... vaikka siis ei se yleisestikkää oo ikinä ollu mitenkää hirveessä kunnossa. Nyt sen on alkanu sanomaan huomenta nii oli se vissii tykänny.


Kaikki nauraa mulle ko oon meistä vanhin (eli muka järkevin) mutta oon aina iha hukassa vähä kaiken suhteen ja en ees jaksa kunnolla kokata melkee ikinä ja syön vaa paahtoleipaa juustolla ja kurkulla. Nii tää oli suuri hetki ko oikeesti laitoin ruokaa, NOM. Mutta en oikeesti käsitä, miten nuo jaksaa kokata joka_ikinen_päivä. Siis oikeeta ruokaa, ei todellakkaa mittään valmisjuttuja. Joskus jopa kahesti päivässä...


Ok tässä eioo mittää juttua, Vickyn potut oli vaa hauskat :D

Mutta niin, ko ei nyt tosiaa mittää ihmeellistä oo tapahtunu nii nakkasimpa vaa random kuvat tuohon. Toivottavasti viikolloppu tuo tullessaa vähä jottai jännitävämpää :)

-Emmi xxx 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti