maanantai 3. lokakuuta 2011

Seven VKs please :)

Huhhuh, yritän tässä ensimmäistä kertaa piiiiitkääääääään aikaan rämpiä kouluhommien läpi ja aattelin, että voin pittää pientä taukoo ja elää vielä hetken viikolloppua ;)

Perjantaina istuttiin iltaa kämppiksen ja sen poikaystävän kans ja tää meni sitte siihen, että luennoin päälle tunnin siittä, että SUOMI ON TÄMÄN VUODEN MAAILMANMESTARI :D .......jep. Soitin niille poika saunoo ja näytin ilmaveivin ja kaikki. Olin iteasiassa itekki aika yllättyny miten paljo tietoa pystyin jakamaan aiheesta...


Ainaki mulla oli aika hauskaa :D

Mutta lauantai. Oivoivoivoivoi :D. Lähettii ensimmäistä kertaa Lauran kanssa yhessä ulos ja kyllähän sen tietää mitä siittä seuraa...



Otettiin kunnon pohjat alle Suomi-style (täälä eioo ollenkaa yhtä perusteellinen alottelu kulttuuri ko Suomessa, pari drinkkiä vaa ja sitte baarissa juuaan tosi paljo enemmä entä mitä mun lompakko antais ikinä Suomessa periksi...mutta täälähän onki paljo halvempaa :P) ja suunnistettiin kaupungille. Mentiin semmoseen baariin ko Liquid  (jossa Laura oliki heilunu aikalailla koko freshersin ajan) ja suunnistettiin heti ekana baaritiskille. Laura tillaa: " One sambuca and a tropical VK please" ja baarimikko latelee pöytään seittemän ´VK:ta eikä sambucaa näy missää. No, reippaina tyttöinä ei jakseta alkaa valittaan vaa napataan ne VK:t kainaloon ja lähetää ryystämään.




Ja siittä hetkestä etteenpäin en kovin tarkasti kyllä pystykkää pitemmälle selostaan, koska ne VK:t tehos ihan kiitettävästi. Sen tiiän, että suraavaks suunnistettiin tanssilattialle ja jottai sieläki on varmaan tapahtunu ku mulla on toinen jalka iha turvonnu ja mustelmilla. Niinkö tästäkin huomaa, nii hyvä meininkihän meillä on ollu:


Otettiin sitte tämäki kaupunki tyylillä haltuun. Auts.

Sen voin vielä mainita, että best ranut ever a la Aberdeen:


Juustolla ja majolla, oujee!

ps. oliko ees outoo, että baarissa on kokolattiamatto

2 kommenttia:

  1. Hyvä suomi ja teiän alottelut, kyllä te näytätte kaikille hyvää juomis-mallia siellä!

    ja siis häh, kokolattiamatto?! Mitä jos siihen kaatuu juomia, niin ku varmasti kaatuuki?! tyhmäää

    pistäkäähän muuten aina tekstin alkuun että kumpi kirjottaa, pitää aina alussa miettiä että kumpi kirjottaa.

    Ja nyt onnistu kommentoiminenki, hyvä :)

    -salla

    VastaaPoista
  2. Joo, se lattia haisee aivan sanoinkuvaamattoman pahalta, ja kengät jää siihe kii. Ewwww...

    <3: Laura

    VastaaPoista