keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Black&White

Helloouuuu!

Tässähän on ehtiny mennä viikonloput ja viikot ja vaikka mitkä. Tännään oli eka assessment eli oikee työ joka vaikuttaa sitte loppuarvosanoihin ja näin. Musta tuntuu, että meni aika hyvin, ei se kovin vaikeelta vaikuttanu. Se oli semmoselle kurssille ko The Mind Machine missä on kaikkee juttua aivoista ja mielestä ja bilsahan mulla on ollu aika hyvin niin luulis, että kai tuo iha heittämällä läpi meni. Jos jotakin nyt vähän hämmentää, niin mun pääaineet on kyllä edelleen English and Film & Visual Culture, mutta ekana vuonna pittää ottaa kaikkia randomeita kursseja nii tuo on yks niistä mun. Luulen, että siittä tullee aika mielenkiintonn kurssi ku siinä tutkitaan kaikkia skitsofreniaa yms. Tiesittekö muuten, että semmonenki aivovaurio on missä ei erota ihmisen naamoja? Siis pystyy kyllä näkemään ihan normaalisti, mutta ei vaan ossaa prosessoida kasvoja, ei ees omia jos kattoo peiliin. Tätä kutsutaan prosopagnosiaksi. Kattokaa ko mää sivistän teitä :D

Viime viikolla oli muuten kans meillä eka palohälytys. Viieltä perjantai aamuna. Tosi kiva. Mää aina haluanki käyä semmosella vartin kävelyllä ulkona keskellä yötä. Yks kämppiksistä ei ees tajunnu laittaa kenkiä jalkaan :D ja toisella oli hammastahnaa naamassa... Oli sielä kyllä kans porukkaa jotka oli vasta tullu baarista ja velä ihan kännissä. Ja seki oli aika huvittavaa ko oli sielä jonku verran jätkiäki vaikka tää koko talo on pelkästää tytöille... :D

Mutta niin, viikonloppu! Olin vähän epäileväinen, että mitähän siittä tullee ko kaikki paitsi yks kämppiksistä (ja se yks eioo kovin paljo ikinä kotona) lähti kotia niin aattelin, että joudun vaa yksin masentelemaan mun huoneessa koko viikollopun. Mutta nuo seuraavan käytävän tytöt oli aivan ihania, ne pyysi mut mukkaan joka paikkaa ko ne tiesi, että oon yksin tässä vaikka en ees oo niin hirvenä niitten kans ollu missään tekemisissä nii oli sitte loppujen lopuksi tosi mukava viikonloppu :) Lauantaina ne houkutteli mut mukkaan shoppaileen joka oli kyllä ehkä vähän huono juttu ko meni taas ihan sikana rahhaa. Nojaa, uus rakkausmekko <3 :




Tuo oli kyllä liian kallis mun lompakolle, mutta kerran se vaan kirpasee. Ja topshopissa oli -20% opiskelijoille nii tuohan oli oikeestaan säästämistä. Plus se vaan näyttää niiin hyvätä mun päällä!

Lauantai iltana Lauraki tuli tänne Hillheadiin ja meillä oli alottelu-partyt tuola tv-huoneessa ja sieltä sitte The Pearliin tanssimaan!




Nii ja lopuksi vielä, Laurallahan näitä leijonakuvia on jo vaikka kuinka monta nii pitihän munki saaha! Kaveri ei vaa oikee ymmärtäny mitä ihmeellistä tossa nyt on, se on kuulemma "aina ollu vaa tossa".



Siinä menneet kuulumiset, jä tännään on Dance Societyn eka social (eli bileet) teemalla Black&White nii sinne ois tarkotus tännää suunnistaa. Eka mun pittää kyllä mennä keskustaan ostaan kaikkia ärsyttäviä pikkujuttuja. Aion kans vihdoinki selvitä sinne poundshoppiin (kaikki maksaa punnan!) kattoon jos löytäsin jottain kivoja sisustusrasioita yms, että sais taas vähän kotosammaks tätä huonetta.

Ainii, se mun piti vielä selostaa ko ilmeisesti täälä Aberdeenissä on aika paljo suomalaisia Emmejä :D Oon ainaki kolme kertaa tavannu jonku joka on ollu silllee, että "ai mää oon tavannu yhen toisenki suomalaisen Emmin. Se ei kyllä ollu kovin mukava." Sitte eilen tapasin yhen jäbän jolla oli suomalainen Emmi kaveri joka oli kans Oulusta! Tosi outoo... :D

Huhhuh mulla oli niin monta asiaa, että varmaan puoletkaan niistä ei nyt selvinny tähän postaukseen mutta tän mää ainakin halusin jakaa:



Onko kukkaa kuullu tätä ennen? :DDDDD mää en ainakaan... :D

-Emmi xxx

4 kommenttia:

  1. Ja ei tarvi miettiä mikä biisi mulla soi päässä huomisen päivän töissä! Kiitos, Emmi!!! :D Ooh eeh ooh ah aah...

    VastaaPoista
  2. Ei vitsi! Emmi hei, toi biisihä oli iha yli kuumaa kammaa sillo kultasella yheksänkytluvulla. ;>

    Ihana lukee sun juttuja, tulee niin hyvä mieli! Puspus.

    VastaaPoista
  3. hahahh eikä mikä biisi mut en määkää ollu kuullu ennen!! :D ja ps käytit sanaa rakkausmekko eli selvästi bloggaaja! puspus!<3

    VastaaPoista
  4. hmm mietinki että mistä tuo sana oikee tuli :D joo no miettikääpä mikä mulla on soinu päässä viimiset _pari_viikkoo_!

    <3: Emmi

    VastaaPoista